fbpx

Action, moro og sosiale samlinger står høyt på vår agenda

Vi er stolte av vårt inkluderende miljø, der vi tar vare på hverandre og har det mye moro. Vi tror på at felles opplevelser gjør oss mer sammensveiset, og gjør mye gøy gjennom året.
Scootertur på Dagali

Vi er stolte av vårt inkluderende miljø, der vi tar vare på hverandre og har det mye moro sammen. Vi tror på at felles opplevelser gjør oss enda mer sammensveiset som team, derfor skjer det mye gøy gjennom året hos oss.

To turer i året med action og moro

Hvis du foretrekker stive middager og spa, så er nok ikke Axen stedet for deg. Vi digger actionfylte opplevelser, så på våre turer gjør vi masse moro sammen. Vi reiser som regel til fjells, enten det er sommer eller vinter. Her tester vi nye opplevelser hver gang. Vi har for eksempel hatt snøscootersafari, vinterpaintball og rallycross på vinterstid, og gokart og rafting om sommeren. Opplevelsene kombinerer vi med god mat og drikke, og mye hygge om kveldene. Både snippen, samtalen og humoren sitter løst.

Actionfylt raftingtur med Axen-gjengen

Mye sosialt og faglig gjennom året

Vi er opptatt av å samle gjengen med jevne mellomrom. På dagtid i hverdagene kan vi ha samlinger på kontoret, for eksempel med pølsefest hvor alle kan komme med innspill til neste tur eller aktivitet. Vi kjører også noen faglige kurs for å holde oss oppdatert. Kveldsarrangementer kan være alt fra bowlingkveld til grillings, eller dagstur med gjengen på ski til Norefjell.

Rom for fritidsinteresser

Vi vet at livet er mer enn jobb, og vi tror du blir en bedre ansatt hvis vi gir deg rom til å få dyrke dine viktigste interesser. Hos oss er det mange som er ivrige jegere, så når jaktsesongen kommer er det flere som tar seg noen dager fri for å jakte elg eller andre dyr. Her har vi stor fleksibilitet når det kommer til å ta ut fridager. Så lenge du jobber timene du skal gjennom året, tar du fri når du ønsker det. Du trenger absolutt ikke være interessert i jakt for å jobbe i Axen, men vit at hvis du har en interesse det er viktig å få fri til å delta på, så strekker vi oss alltid langt for å få det til.

Inkluderende miljø med mye humor

I Axen tar vi vare på hverandre. Vi hjelper hverandre og tar i mot nye ansatte med åpne armer. Vi er dedikerte i faget og til jobben, samtidig som vi er ekstremt opptatt av å ha det moro på jobb. Dette gir fornøyde ansatte som leverer kvalitet og solid håndverk året rundt –  i tillegg til lavt sykefravær som en stor bonus for alle på laget. Hos oss er det ingen som tar seg selv så høytidelig, og vi liker å by på oss selv.  Blir du en del av Axen, vil du oppleve mye humor og latter på jobben, sammen med den herlige gjengen vår. Det er ikke uten grunn at vi mener vi har de beste kollegaene i bransjen!

Er du selvstendig tømrer eller en del av et tømrerlag, og nysgjerrig på mulighetene hos oss? Ta gjerne kontakt for en prat, eller les mer i stillingsannonsen for tømrere og tømrerlag her.