fbpx

Her kan jeg drive med det jeg liker best – å være snekker

Møt vår prosjektleder Bent Sommerstad. Han ønsker seg flere kollegaer, og forteller om en arbeidsplass med mye faglig påfyll og en positiv og humørfylt gjeng.

Går du med tanker om at det er på tide med forandring? En ny arbeidsplass der du får faglig påfyll og blir del av en positiv og humørfylt gjeng? Møt vår prosjektleder Bent Sommerstad. Han ønsker seg flere kollegaer, og oppfordrer deg som er selvstendig, nysgjerrig og glad i litt action, til å ta kontakt.

Med fra start i 2019

Bent var med i gruppa som startet Axen i 2019, og med sin lange erfaring fra bransjen hadde han og resten av gjengen klokkeklare visjoner for hva slags virksomhet de ville starte. – Vi ville ha en arbeidsplass der vi har det gøy, der fellesskapet står sterkt og alle har mulighet for ansvar og faglig utvikling. Moro og trivsel på jobben skal veie like tungt som de faktiske arbeidsoppgavene. Vi er en godt innarbeidet gjeng, hvor vi er kamerater like mye som kollegaer.

Slipper det kjedelig papirarbeidet

Liker du friheten ved å jobbe for deg selv, men er lei av papirarbeid og administrasjon? Med en jobb i Axen beholder du friheten mens vi tar oss av det kjedelige skrivebordsarbeidet. Det vet Bent alt om. Han har erfaring med å jobbe både alene og i firma.

– Når du jobber for deg selv er papirarbeid et evig stressmoment. Det er noe du må jobbe med i tillegg til den vanlige arbeidsdagen på byggeplassen, ofte på ettermiddagen og kvelden. Det er deilig å slippe å holde på med det på egen hånd. Her blir alt ordna. Så kan vi heller drive med det vi faktisk liker best – som er å snekre, sier han.

Spennende prosjekter gir morsom arbeidshverdag

Hos oss kan du jobbe med varierte og spennende prosjekter, og Bent kan fortelle at jobben i Axen aldri er kjedelig.

– Mange av våre oppdrag er arkitekttegnede bygg, noe som er spennende og gir en variert hverdag. I mange prosjekter bygger vi boligen fra bunnen av, med full kontroll over byggeprosessen fra start til slutt. Da får vi brukt faget vårt til fulle, og det er en smidig måte å jobbe på for både kunde og håndverker.

En virksomhet i vekst

Det er travle tider hos oss i Axen, og det strømmer inn nye og spennende prosjekter. Derfor utvider vi gjengen med flere flinke tømrere og tømrerlag.

– Vi ønsker oss erfarne folk som har solid erfaring, og ikke er redd for å jobbe selvstendig og ta ansvar, sier Bent.

Han kan fortelle at uansett om du kommer inn alene eller sammen med en makker eller et lag, så vil du bli inkludert i et fast team der du kan få ansvar og oppgaver som passer for deg.

Så Bents appell til deg; Bli med på drømmelaget!

Kontakt gjerne Bent- eller en av de andre folka våre direkte om du tror Axen kan være stedet for deg og ditt tømrerlag.